Slotsons

Betalingsmetoder

  • Visa
  • Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Trustly
  • Paysafe
  • Zimpler
  • Sofortuberweisung

Deposit : Øyeblikkelig

Withdrawal : 24 timer +

Hos Slotsons deler de ut bonuser flere ganger hver eneste uke. Her får du oversikten over hvilke dager du bør passe på å logge inn for å sjekke kontoen din.

Fire av ukens syv dager har nemlig Slotsons en bonuskampanje det er verdt å vite om. Og det aller beste er at flere av disse bonusene utfyller hverandre. Benytter du deg av en vil du samtidig oppfylle kravene for å få en annen, for eksempel. Vi går gjennom uken med Slotsons:

Slotsons kampanje mandag

Mandag – Gratis spinn

Hver eneste mandag gir Slotsons deg 20 gratisspinn på Starburst, dersom du har gjort et innskudd på 200 kroner eller mer i løpet av forrige uke. Du må ha omsatt innskuddet ditt, men det holder å omsette det én gang.

Så enkelt er det faktisk. En herlig start på en ny uke!

Slotsons kampanje tirsdag

Tirsdag – Overraskelse

Hver tirsdag vil Slotsons belønne deg for å ha kommet gjennom mandagen og skikkelig i gang med uken. De gir deg gratisspinn dersom du gir de et innskudd. Hvor mange spinn du får varierer fra spiller til spiller og uke til uke. Denne kampanjen er nemlig tilpasset hver enkelt kunde.

En bonus med denne bonusen er at om innskuddet ditt er på 200 kroner eller mer vil du automatisk være kvalifisert for mandagsbonusen neste uke!

Slotsons kampanje onsdag

Onsdag – dobbel!

Halvveis gjennom arbeidsuken gir Slotsons deg en boost for å hjelpe deg på vei mot helgen. Onsdager vanker det nemlig både en innskuddsbonus og gratisspinn! Du får 50% på det første innskuddet du gjør hver onsdag, og i tillegg får du 20 gratisspinn på ukens spill. Hvilket spill dette er varierer fra uke til uke, så dette er en fin anledning til å teste ut nye spilleautomater.

Akkurat som bonusen på tirsdag vil innskuddet ditt på onsdag kvalifisere deg for neste ukes mandagsbonus, dersom det er på 200 kroner eller mer.

Slotsons kampanje fredag

Fredag – Fab!

Vi hopper rett over torsdag og setter i gang helgen med fredagen. Helgen står for tur, og du vet kanskje ikke hva som skal skje enda? Akkurat slik er denne bonusen også. Det er rett og slett en overraskelsesbonus! Det kan hende det er penger rett på spillekontoen, eller noen gratisspinn, eller noe HELT annet! Alt du trenger å gjøre er å logge inn på kontoen din og pakke opp fredags-gaven du har fått fra Slotsons!