Folkeautomaten

Betalingsmetoder

  • Visa
  • Entropay
  • Mastercard
  • Neteller
  • Paysafe
  • Siru Mobile
  • Skrill

Deposit : Med en gang

Withdrawal : 24 timer +

2019 begynner på best tenkelige måte hos Folkeautomaten! De deler ut en million kroner i et ellevilt nyttårsforsett, og sender i tillegg vinneren på en drømmeferie til Maldivene!

Dette kan være kampanjen å gå for dersom du har tid til overs i starten av det nye året. Kampanjen er ikke spesielt tungt annonsert fra Folkeautomatens side, og det kan derfor ende med å være en kortere vei til toppen av sammenlagtlistene enn ellers. I premiepotten ligger det både en drømmeferie til Maldivene og en hel million kroner!

En uke med spill

Nyttårsforsett-kampanjen varer fra 1. til 6. januar 2019, og det er spill på følgende spilleautomater som gir deg poeng til sammenlagtlisten:

I tillegg må du huske å melde deg på kampanjen. Det gjør du i et popup-vindu hos Folkeautomaten. Det er selvsagt helt gratis å melde seg på. Deretter er det bare å kjøre på og spille på en av de fire automatene. Du må spille for en innsats på minimum 2,50 kroner per spinn.

Målet er å fullføre fire oppdrag, og det er om å gjøre å klare dette ved å bruke så få spins som mulig. Hva oppdraget faktisk er vil du ikke vite før du er i gang med kampanjen.

Om du klarer å sikre deg førsteplassen på ledertavlen stikker du av med en drømmeferie til Maldivene. Det er neppe mange som ikke lar seg friste av en tur til disse paradis-øyene i det Indiske hav. Temperaturen akkurat nå ligger på rett under 30 grader, og det bør være inspirasjon nok til å gi denne kampanjen et forsøk! I tillegg kommer naturligvis en million kroner i pengepremier!

Følg med på Folkeautomaten når det nye året har kommet i gang. Spill på en av de fire nevnte automatene, så vil du få mer informasjon om Folkeautomatens nyttårsforsett. Lykke til, og Godt Nytt År!