Frank & Fred

Betalingsmetoder

  • Mastercard
  • Neteller
  • Paysafe
  • Visa
  • Trustly
  • Skrill
  • Zimpler

Deposit : Øyeblikkelig

Withdrawal : 0-24 timer +

Frank & Fred leter etter vinneren av den gullfargede bilen de kjører, og jakten tar dem på en roadtrip over hele Norden. På veien vil de dele ut drøssevis med premier, bonuser og tilbud!

Jakten på Jocke

Grunnen til at casinobrødrene Frank & Fred har lagt ut på denne rundreisen er fordi de leter etter Jocke. Han har nemlig vunnet en gullfarget TransAm, og Frank & Fred ville selvsagt levere bilen personlig. Problemet er bare at de har glemt hvor Jocke bor!

Bilen er stylet og preppet på alle mulige måter. Jocke er nemlig det første medlemmet i Frank & Freds Black VIP-klubb, og fortjener den beste behandlingen. Bilen ser fantastisk ut, men når brødrene henter bilen oppdager de at de har glemt hvor den skal leveres. Lojaliteten til Jocke må belønnes, og posten skal frem som det heter. Derfor er det bare én ting å gjøre: Begynne å lete! Frank & Fred legger i vei på en gigantisk roadtrip i jakten på superkunden Jocke. På veien strør de om seg med tilbud og premier, så det kan lønne seg å følge med.

Hundretusenvis av freespins

Frank & Fred vil besøke hele 33 forskjellige byer før året er omme. I hver eneste by legger de igjen en godbit. Det kan være premier, konkurranser, tilbud eller kampanjer. I løpet av reisen skal de dele ut flere hundre tusen freespins! Noen dager vil det være førstemann til mølla, andre dager får alle en bit av kaken. Det gjelder å følge med hver dag for å utnytte tilbudene best mulig.

Det er nemlig ikke bare i julen man skal gi bort gaver. I det minste ikke i følge Frank & Fred. De vil strø om seg med gaver hver dag fra 30. november til og med 1. januar. 33 dager på rad med gavedryss! De har innskuddsbonuser, konkurranser, happy hours…alt du kan tenke deg!

Vinn tur til Las Vegas

Mer er mer, det er Freds motto. Derfor gir han deg et ekstra lodd til BIG BANG-lotteriet for hvert innskudd du gjør mens han er på denne rundreisen. Lotteriet er åpent frem til trekningen 1. januar, og førstepremien er en tur til Las Vegas! Her vil Frank & Fred blant annet ta deg med for prøve et såkalt Zero Gravity-fly og mye annet moro.

I tillegg får hver by som besøkes egne tilbud som bare gjelder for spillerne i nærheten av denne byen. Derfor må du følge med når den gullfargede TransAm’en ruller inn i din by.

Jo fler jo bedre – inviter vennene dine!

Sharing is caring heter det, og det gjelder så absolutt hos Frank & Fred også. De vil at du skal invitere vennene dine med på denne herlige galskapen. Som en belønning gir de derfor både deg og vennen din 50 gratisspinn hver så fort vennen din har gjort et innskudd til kontoen sin. Som Fred sier: ikke en gang nissen er så snill!