LeoVegas

Betalingsmetoder

  • Maestro
  • Mastercard
  • Neteller
  • Paysafe
  • Visa
  • Poli
  • Skrill

Deposit : Med en gang

Withdrawal : 0-24 timer +

Etter flere uker med julebonuser, julekalendere og julespill er det på tide å pakke bort nissene og glede seg til det nye året. Julen er kanskje over, men romjulen er like full av bonuser som adventstiden var!

LeoVegas tar deg med inn i det nye året med et skikkelig smell. Hele 1 500 000 kroner skal de dele ut før romjulen er over og nyttårsrakettene sendes opp! Pengene strøs utover hele romjulen med daglige trekninger, og du kan samle lodd ved å spille på noen av verdens mest populære spilleautomater.

Starburst i romjulen kan gi storgevinst

Verdens soleklart mest spilte spilleautomat heter Starburst. Det er ikke ofte vi ser at denne automaten kvalifiserer til slike kampanjer, men denne gangen er den populære spilleautomaten på listen. Totalt er det fem spilleautomater som gir lodd til trekningene.

Starburst
Book of Dead
Who Wants To Be A Millionare
Wolf Gold
Pirates: Smugglers Paradise

Det er velkjente og meget populære titler på denne listen, og noe som bør passe for de aller fleste. Så over til det viktigste: hvordan skaffer du deg lodd til trekningen?

Spill og samle lodd

Alt du må gjøre for å ha en mulighet til å vinne en del av 1,5 millioner som deles ut på LeoVegas i romjulen er å spille på en av de fem spilleautomatene nevnt over. For hver tusenlapp du omsetter får du ett lodd. Enkelt og greit.

I tillegg kan du få lodd ved å spille på live casino. Da deles det ut ett lodd per fem hundre kroner du omsetter. Er sportsbetting din greie får du ett lodd per 200 kroner du spiller for. Du kan maksimalt samle 40 lodd per dag, og alle lodd som er med i en trekning er oppbrukt, slik at du trenger nye lodd for å kunne vinne i neste trekning dagen etter.

Store premier å vinne

Halvannen million skal deles ut i romjulen, fordelt på fem dager. Det er mer penger i potten jo tettere vi kommer på det nye året. Her er oversikten:

Onsdag 26. januar: 100 000 kroner i premiepotten
Torsdag 27. januar: 200 000 kroner i premiepotten
Fredag 28. januar: 300 000 kroner i premiepotten
Lørdag 29. januar: 400 000 kroner i premiepotten
Søndag 30. januar: 500 000 kroner i premiepotten

Disse pengene fordeles på en god del spillere, så dine vinnersjanser er slettes ikke ille om du har noen lodd med i trekningen. Søndagen er det hele 100 premier som deles ut. Disse varierer fra 55 000 kroner til 2500 kroner.

Alle får gratisspinn

Uansett om du vinner en premie i loddtrekningen eller ikke gir LeoVegas deg en garantert premie. Alle som er med i denne kampanjen får nemlig 7 gratisspinn på Book of Dead! Den eneste haken du må være obs på her, er at disse må brukes mellom 11-17 på 1. nyttårsdag, altså tirsdag 1. januar 2019. Eventuelle gevinster må omsettes 35 ganger før du kan ta de ut.

Det passer kanskje bra med en lat dag på sofaen med nyttårskonserten eller hopprennet på TV og litt slotting på mobilen? Da er dette perfekt for deg! Lykke til.