Chanz

Betalingsmetoder

  • Euteller
  • Trustly
  • Visa
  • Skrill

Deposit : Øyeblikkelig

Withdrawal : 24 timer +

Chanz gir deg muligheten til å vinne en reise til Buenos Aires! Alt du må gjøre er å samle merker som du finner inne på Chanz sine sider. Trykk deg gjennom nettsidene, spill på automatene og gjør det du har lyst til, så kan det hende det er du som blir trukket ut til å reise til vakre Argentina!

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og byr på herlig mat, gode shoppingmuligheter og et uteliv som beveger seg til tangoens fortryllende rytmer. Chanz skal sende en av sine kunder til denne millionbyen, og det kan bli deg!

Dette må du gjøre

Fra 1. februar til og med 21. februar vil du kunne finne forskjellige merker på forskjellige steder på Chanz sine nettsider. Du kan samle inntil åtte merker hver eneste dag. Klarer du å samle minst 24 merker i løpet av kampanjeperioden er du med i hovedtrekningen som finner sted 22. februar. Du får ett lodd i trekningen for hvert 24. merke du klarer å finne.

Av de åtte forskjellige merkene er det hele tre freespins-merker:

  • Freespin-merket: Gir deg 5 freespins til et tilfeldig spill
  • Super Chanz-merket: Gir deg 50 ekstra freespins til et tilfeldig spill
  • Vennemerket: Lar deg gi 10 freespins til en venn

Og det aller beste: gevinster du får fra freespins i denne kampanjen settes rett på kontoen din! De har ingen omsetningskrav. Stort bedre blir det ikke, så her er det bare å sette i gang. Kom deg inn på Chanz med en gang, og start jakten på merkene. Kanskje blir det du som ender opp i vakre Buenos Aires! Skulle du ikke være den heldige vinneren av reisen kan du likevel vinne en av de fem trøstepremiene. De er på 100 freespins til din favoritt spilleautomat. Kanskje det viser seg å være en enda bedre premie? Om du vinner stort kan du jo bestille din egen tur til både Buenos Aires og andre steder du har lyst til å besøke.

Lykke til!