Ta en tur med bonusballongen på Ballongspillet hos ComeOn!

ballong
5 Freespins
100 kr Bonus
Casino Review

I hele oktober gir ComeOn! deg muligheten til å vinne fine premier hver eneste dag på Ballongspillet. Nolimit City har laget spillet, og du kan prøve lykken én gang hver dag hele måneden. Spillet er både enkelt og spennende, og ikke minst helt gratis!

Nolimit City er mest kjent for å lage spilleautomater, og er ganske ferske i markedet med bare 11 automater i porteføljen. Blant disse finner vi Coins of Fortune, Tesla Jolt og den tidsaktuelle automaten Oktoberfest. I tillegg lanserte de den helt nye automaten Dungeon Quest den 27. september. Nå har de utviklet Ballongspillet på oppdrag fra ComeOn!, og det er like enkelt som det er morsomt og spennende.

Slik spiller du Ballongspillet

Alt du trenger å gjøre er rett å slett å logge inn på kontoen din hos ComeOn!. Da får du muligheten til å spille én runde på Ballongspillet. Du får en ny mulighet hver dag i hele oktober, så det kan lønne seg å logge på hver dag.

Selve spillet er enkelt: Du skal velge én av tre tilgjengelige ballonger. Etter du har valgt din ballong stiger alle tre til værs, og den som når toppen først vinner. Det er ingenting du kan gjøre for å påvirke spillet underveis, annet enn å heie entusiastisk mot skjermen din.

Du får premie uansett

Trøsten her er at du vil få en premie uansett om ballongen din kommer først til topps eller ikke. Det er størrelsen på premien som forandrer seg. Som et eksempel vil du kanskje få 25 freespins om din ballong stiger raskest. Ender ballongen du har valgt på andreplass blir det 10 freespins, og skulle det bli tredje og sisteplass blir det «bare» 5 freespins.

Det er mange forskjellige premier å vinne. Noen dager kan du få en innskuddsbonus for eksempel. Også her vil størrelsen på bonusen avhenge av hvordan din ballong plasserer seg i kappløpet.

Det er også verdt å ta med seg at ComeOn! gir deg poeng hver gang du foretar deg noe på siden. Innlogginger, innskudd, spill og til og med uttak gir deg poeng du kan bruke i deres butikk. Her er det også muligheter til å gjøre en god handel.

Har du ikke en konto hos ComeOn! enda? Trykk HER og registrer deg nå, så kan du ta din første tur med ballongen om få minutter!


andre har også lest

Gigantisk jackpot til svensk spiller

Gigantisk jackpot til svensk spiller

En svensk spiller satt nylig rekorden for tidenes største utbetaling på spilleautomaten Joker Millions hos...
Populær stoppknapp

Populær stoppknapp

Flere land har innført en frivillig stoppknapp mot pengespill. Både Danmark og Storbritannia hyller ordningen...
Spillbransjens Oscar delt ut

Spillbransjens Oscar delt ut

EGR Operator Awards omtales som spillbransjens Oscar. En høythengende pris med mye prestisje, og ikke...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *