Gjør det morsommere å spille slots

Morsomme-slots
20 Freespins
2 000 kr Bonus
Casino Review

Spilleautomater handler først og fremst om underholdning. De handler selvsagt om å vinne penger også, men det er en form for underholdning i seg selv. Her kan du få noen tips til å gjøre det enda morsommere å spille på automatene.

Er du kun ute etter de store pengene så er det så enkelt at du bør spille på automaten som har den største jackpoten for øyeblikket. Enkelt og greit. Disse automatene har ofte ikke den største forventningen til langsiktig gevinst for spilleren, men de har den lille muligheten for en gigantisk premie. Dette er mer enn nok for mange, og det er selvsagt enkelt å forstå.

Denne artikkelen vil ha mer fokus på alle de andre automatene, og de spillerne som liker å spille uten å nødvendigvis rette alt fokus på jackpoter i hundremillioners-klassen. Det er så mange forskjellige typer automater på markedet at det kan være greit med noen tips til hva du bør se etter. Både om du er nybegynner i spilleautomatenes verden, og om du er en mer erfaren spiller.

Velg automater med et spennende tema

Er du skikkelig fan av Game of Thrones? Da er det ganske åpenbart at du bør jakte våpenskjoldene til Lannister, Stark, Baratheon og Targaryen i Game of Thrones-automaten fra Microgaming.
Liker du rockemusikk? Da er det mye å velge i. Om Axl Rose og Slash er barndomsheltene dine vil du helt sikkert like Guns N’ Roses-automaten. Har du mer sansen for Lemmy Kilmister og Ace of Spades bør du nok heller gå for Motörhead-automaten. Eller hva med Jimi Hendix-automaten?

Poenget er å velge en spilleautomat med et tema du liker. Det blir morsommere på den måten. Alle spilleautomatene har et tema, og det er helt klar mer spennende når du kjenner til historien automaten forsøker å fortelle deg.

Gå for automater med god grafikk

Det er lov å være kresen når du velger en spilleautomat. Stadig kommer det nye spilleautomater på markedet som overgår de gamle og flytter grensene for hva man bør forvente fra en spilleautomat. Det sier seg egentlig selv, men god grafikk er mer behagelig å se på, og det gjør spilleropplevelsen bedre. Det er fort gjort å bli sittende noen timer, og da hjelper det på at grafikken flyter lett og ikke er slitsom å følge med på.

Mange bonusfunksjoner er bra

Dette går mer på det spilltekniske. Etter du har funnet ut hva slags type automater du liker hva gjelder utseende og tema er det på tide å tenke på selve innholdet. Noen spilleautomater har mange forskjellige bonusfunksjoner, andre har få. For de aller fleste så øker underholdningen om de kan låse opp et lite spill i spillet, få seg noen freespins, fylle skjermen med wilds eller scattere. Undersøk derfor litt hva de forskjellige automatene tilbyr av bonusfunksjoner.

Du har for eksempel Wolfhunters som belønner deg med spesielle typer freespins jo lenger du spiller. Dette kan være smart om du likevel har planer om å spille lenge. Er det mer sannsynlig med korte økter bør du kanskje gå for en annen type spilleautomat.

Til slutt: sørg for at spillet har høy vinnersjanse!

Du spiller kanskje ikke for å bli millionær, men heller for å kose deg noen timer en fredagskveld? Greit nok det, men det skader ikke å ha best mulig sjanse for å sitte igjen med noen kroner uansett. Vinnersjansene til hver spilleautomat finner du enkelt på våre oversikter. Dette tallet viser kort fortalt tilbakebetalingsprosenten til spilleren. Ofte forkortet til RTP (return to player). Jo høyere prosent, jo høyere vinnersjanse.

Kort oppsummert så er det bare å finne en automat basert på favorittfilmen din med fancy grafikk, masse bonusspill og høy vinnersjanse. Og husk: det er lov å ha flere favoritter!


andre har også lest

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa utvider! Even Evensen er ute av sofaen, men tar plass bak mixepulten og stepper...
Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Let's get ready to rumble! Even har en gjest i sofaen igjen, og denne gangen...
Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

CAST#5 HEIA NORGE [26.02.2019] Ny uke og nye muligheter! Even og Kjetil tar fatt på...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *