Jackpotfeber i Mega Moolah

Mega-Moolah-automat
20 Freespins
500 kr Bonus
Casino Review

Aldri før har vi sett en større jackpot på en online spilleautomat! Mega-jackpoten til Mega Moolah-automaten passerer straks 176 millioner kroner! Ikke rart det er feber i markedet når alle prøver å bli den store vinneren av denne sprekkferdige jackpoten.

I 2018 har den største jackpoten på spilleautomaten Mega Moolah blitt utløst hele seks ganger. I snitt én gang per måned i første halvdel av året. Juli og august fikk derimot ingen vinnere, og dette har ført til at jackpoten nå har svulmet opp til å bli tidenes største jackpot. I midten av september passerte Mega Moolah jackpoten sin egen rekord som var på ca 171 millioner kroner. Den ble vunnet av en britisk soldat den 6. oktober 2015.

God tradisjon for nordiske storvinnere

Mange av de største jackpotene har blitt vunnet av nordiske spillere. En finsk spiller vant nesten 18 millioner euro på Mega Fortune i 2013, etter en innsats på bare 25 cent! Et par år tidligere vant en nordmann 92 millioner kroner, også han på Mega Fortune. Det var verdensrekord den gang. Kanskje det blir en nordmann som tar tilbake verdensrekorden ved å vinne jackpoten på Mega Moolah nå?

Om du er på rekordjakt bør du spille fra en mobil enhet. Da vil du samtidig knuse rekorden for største jackpot vunnet på mobilspill! Den nåværende rekorden er på $9,2 millioner, og ble vunnet av en anonym spiller i april, 2017. Også denne jackpoten er fra Mega Moolah.

Alle har like stor mulighet til å vinne

Det som gjør Mega Moolah så spesiell er at jackpot-spillet utløses helt tilfeldig. Du trenger ikke ha en spesiell kombinasjon på hjulene for å vinne, du trenger bare å spille. Om du er heldig kommer det opp en beskjed i spillet som sier at du har vunnet muligheten til å spinne jackpot-hjulet. Det er et stort lykkehjul som garanterer deg en av fire jackpoter!

*Mini: Begynner på 100 kroner

*Minor: Begynner på 1000 kroner

*Major: Begynner på 100 000 kroner

*Mega: Begynner på 1 000 000 kroner

Når du snurrer hjulet vil det stoppe på én av disse fire jackpotene.
Skulle hjulet stoppe på den hvite dyrepoten er det bare å slippe jubelen løs, da har du blitt millionær!

Prøv å vinne jackpotten hos vår samarbeidspartner Folkeautomaten

Jackpot automaten Mega Moolah har fem hjul, les hva forskjellen er mellom spilleautomater med tre og fem hjul her.


andre har også lest

Sportsofa | Episode 3

Sportsofa | Episode 3

Tredje episode av Sportsofa er her! For å se de tidligere episodene, trykk her. Even...
Sportsofa | Episode 2

Sportsofa | Episode 2

#CAST2 “SUNDERLAND TIL I DIE” https://www.youtube.com/watch?v=JQ4jcJ762gU Vi har besøk av ihugga supporter av Sunderland fotballclub....
Standard spilleautomater vs progressive spilleautomater

Standard spilleautomater vs progressive spilleautomater

Vi elsker alle å spille litt på spilleautomater, ikke sant? Spenningen du føler når du...