Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

THUMB 6 CAST
220 Freespins
35 000 kr Bonus
Casino Review

Let’s get ready to rumble! Even har en gjest i sofaen igjen, og denne gangen er det MMA-fighter og nå MMA-kommentator Andreas Lagaard som er på besøk. Det blir naturlig nok fokus på UFC #235 som vises på Viaplay denne helgen.

CAST#6 IT’S TIME [01.03.2019]

Som alltid har Even og Andreas også gått gjennom hva som rører seg av sport de kommende dagene. Her er tipsene til helgen:

🛋️ Sofamenyen:

Fredag 1. mars

Langrenn, stafett 4×10 kilometer herrer
Etter at langrenns-jentene lot gullet glippe for første gang på veldig lenge må vi selvsagt se om gutta er bedre. Etter å ha tatt samtlige gull i langrenn på herresiden så langt i VM er favorittstempelet gigantisk. Emil Iversen, Martin Johnsrud Sundby, Sjur Røthe og Johannes Høstflot Klæbo har faktisk vunnet alle de fem gullmedaljene som er delt ut så langt i VM!
TIPS: Norge vinner til 1,6 hos Guts.

Vises på NRK1 fra klokken 13:15

Lørdag 2. mars

Her er det både 3-mila på ski hvor det er forventet at Therese Johaug vinner overlegent, og mye moro på fotballprogrammet. Kampene som skiller seg ut er London-derbyet mellom Tottenham og Arsenal i Premier League, El Classico mellom Real Madrid og Barcelona i La Liga og Roma mot Lazio i Serie A.

Mye å kose seg med fra sofaen der altså, men likevel har Even og Anders naturlig nok valgt ut UFC #235 som høydepunktet. Du må nok justere døgnrytmen noe for å få med deg alt, sendestart er 04:00 på Viaplay!

TIPS: Her har vi en split decision! I kampen mellom Kamaru Usman mot Tyron Woodley har Even troen på Usman, men Andreas tror Woodley står igjen som vinner. Even har så langt truffet på alle sine MMA-tips, men Andreas er tross alt eksperten som skal kommentere sendingene på Viaplay. Du får selv velge hvem du vil ta rygg på, for egen risiko.

ComeOn! tilbyr odds på kampen, og har Usman til 2,3 for seier. Woodley står til 1,6.

Søndag 3. mars

Premier League, Everton – Liverpool
Nytt derby-oppgjør i Premier League! Denne gangen er det Everton som skal prøve å hindre Liverpool i å vinne sin første tittel i Premier League. Disse oppgjørene lever alltid sitt eget liv, men vi tror Liverpool trekker det lengste strået. Kampen vises på TV 2 Sport Premium klokken 17:15.
TIPS: Liverpool til 1,62 hos Folkeautomaten

Mandag 4. mars

Nok en derby-dag! Vi går ned en divisjon og tar turen til The Steel City, Sheffield for duellen mellom Wednesday og United. Dette er virkelig et tett derby, hvor det nesten ikke skiller noe mellom lagene etter langt over 100 år med kamper. Det er ingen lillebror i dette oppgjøret!
Sheffield United kjemper om direkte opprykk til Premier League, og rivalen Wednesday er absolutt med i kampen om en play-off plass. Selv om Wednesday har hjemmebane tror vi United vinner denne gangen.
TIPS: Sheffield United til 2,1 hos LeoVegas.

💸 Evens hundrelapp:

Even velger en kombinasjon av to spill vi allerede har gått gjennom: Seier til det norske herrelaget i langrenn på stafetten fredag, og seier til Kamaru Usman i octagonen natt til søndag!

💸 Andreas’ hundrelapp:

En UFC-dobbel fra kommentatoren, naturlig nok. Han står på sitt tips fra tidligere med Tyron Woodley mot Kamaru Usman. I tillegg velger han å ta med John Jones mot Anthony Smith. Her er favorittstempelet stort, så oddsen er lav. I skrivende øyeblikk har ComeOn! best odds med 1,13.


andre har også lest

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa utvider! Even Evensen er ute av sofaen, men tar plass bak mixepulten og stepper...
Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

CAST#5 HEIA NORGE [26.02.2019] Ny uke og nye muligheter! Even og Kjetil tar fatt på...
Sportsofa | Episode 4

Sportsofa | Episode 4

Fjerde episode av Sportsofa er her! For å se de tidligere episodene, trykk her. https://www.youtube.com/embed/ZInuFiu9jcw...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *