Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

THUMB CAST 7
5 Freespins
100 kr Bonus
Casino Review

Sportsofa utvider! Even Evensen er ute av sofaen, men tar plass bak mixepulten og stepper inn med sine tips derfra. I sofaen sitter Kjetil Flåten sammen med Kristian Thorsen Schoute. Han er skribent i Madridista, og derfor blir det naturlig nok et ekstra fokus på Real Madrid denne gangen. Programmet for øvrig fokuserer på fotball, med et innslag av hockey.

CAST#7  [05.03.2019]

Som alltid har gutta i sofaen gått gjennom hva som rører seg av sport de kommende dagene. Her er tipsene til helgen:

🛋️ Sofamenyen:

Torsdag 7. mars

Europaligaen, fotball
Det er klart for en 16-delsrunde uten de helt store oppgjørene. Trekningen ville det slik at alle de største lagene og favorittene gikk klar av hverandre. Det bør gi oss mange fantastiske oppgjør i kvartfinalene, men foreløpig må vi altså komme oss gjennom en ganske blodfattig runde først. Det er likevel noen lyspunkter som holder mer enn nok til å underholde noen timer i sofaen.

Vi har valgt ut Frankfurt mot Inter. En kamp som bør bli et tett oppgjør mellom to klubber som kjemper i toppen i hver sin liga. Vi har egentlig ingen store favoritter her, men om det må velges går vi for italienerne tar det på rutinen.
TIPS: Inter vinner til 3,05 hos Guts.

Vises på TV 2 Sumo klokken 18:55

Onsdag 6. mars

Champions League, fotball
Dette er dagen hvor det meste nok en gang vil handle om Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Det eneste tapet Solskjær har som manager for klubben kom i det første oppgjøret mot PSG. Nå ligger de under med to bortemål. Etter prestasjonene i det første oppgjøret virker oppgaven umulig, men kanskje har Solskjær noen triks på lur?

TIPS: Vi tror United vinner kampen, men at PSG likevel går videre sammenlagt. Ettersom PSG til å gå videre knapt gir noen odds velger vi å spille PSG vinner og begge lag scorer til 2,8 hos ComeOn!

Vises på Viasport 1 klokken 21:00

Tirsdag 5. mars

Champions League, fotball
Tirsdagen gir oss den tredobbelte tittelforsvareren Real Madrid som med en 2-1 ledelse fra første oppgjøret mot Ajax ser ut til å ta seg trygt videre. Likevel vil de fleste være enige om at Ajax faktisk var det beste laget i store deler av det første oppgjøret. Kan deres unggutter sjokkere stjernene til et Real Madrid som sliter mer enn de har gjort på veldig mange år? Vi tror det blir spennende, men rutinen sender Real til kvartfinalene.
TIPS: Real Madrid til 1,62 hos Folkeautomaten

💸 Evens hundrelapp:

Even er litt rusa på suksessen med tipsene i det siste, og går for en vågal trippel denne gangen! Det er to fotballkamper og en kamp fra NHL. Arsenal vinner borte mot Rennes, Real slår Ajax hjemme, og Tampa Bay Lightning slår Winnipeg Jets. Disse tre samlet gir en odds på 6,22 hos LeoVegas.

💸 Kristians hundrelapp:

Naturlig nok er det et tips på Real Madrid fra Kristian. Han har troen på at laget hans skal ta seg videre, men ikke like tro på forsvaret. Derfor er Kristians tips at Real Madrid går til kvartfinalen, men at begge lag scorer i dette oppgjøret.

💸 Kjetils hundrelapp:

Denne gangen går Kjetil for en velkjent vinneroppskrift. Spanske lag og europacuper er en kombinasjon som har gitt utrolige resultater de siste årene. Derfor er tipset en spansk dobbel. Valencia vinner mot Krasnodar, og Sevilla vinner mot Slavia Praha. Begge ligger til rundt 1,4 i odds, og kupongen bør derfor gi bortimot dobling på hundrelappen om den går inn.

Les også: Spillbransjens Oscar delt ut på EGR


andre har også lest

Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Let's get ready to rumble! Even har en gjest i sofaen igjen, og denne gangen...
Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

CAST#5 HEIA NORGE [26.02.2019] Ny uke og nye muligheter! Even og Kjetil tar fatt på...
Sportsofa | Episode 4

Sportsofa | Episode 4

Fjerde episode av Sportsofa er her! For å se de tidligere episodene, trykk her. https://www.youtube.com/embed/ZInuFiu9jcw...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *