Sportsofa | Episode 4

Sportsofa #4
30 Freespins
600 kr Bonus
Casino Review

Fjerde episode av Sportsofa er her!

For å se de tidligere episodene, trykk her.

Kjetil Flåten er tilbake i sofaen sammen med Even Evensen. De snakker om tyrkiske hat-oppgjør, MMA-fighting, cupfinaler, ski-VM og selvsagt storoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool.

Hvilken av de storklubbene er faktisk størst? Det skal Sportsofa avgjøre på sine Facebook-sider. Gå inn og stem nå!

Tipsene er selvsagt også på plass! Både til hva man bør få med seg fra sofaen og hva man kan spille på. Even og Kjetil har valgt to veldig forskjellige menyer for hundrelappen denne gangen.

💸Kjetils hundrelapp:

Etter flausen forrige episode går Kjetil nok en gang hardt ut, og har valgt å sette hundrelappen på at Ralph Hasenhüttl og hans Southampton tar alle poengene i søndagens bortekamp mot et Arsenal som kommer fra en tøff torsdagskamp i Europaligaen. Hovedgrunnen er den herlige oddsen.

Spill på Southampton til 6,90 i odds hos LeoVegas her.

💸Evens hundrelapp:

Even har valgt å gå for en kjapp høyre-venstre kombo, og serverer en MMA-dobbel. Han traff klokkereint på sitt forrige MMA-tips, og går for nye treffer her:

Jan Blachowicz mot Thiago Santos
Lett tungvekt
TIPS: Thiago Santos til 1,89
 
James DeGAle mot Chris Eubank Jr
TIPS: Eubank til 1,64
 
 

🛋️Sofamenyen:

Det er mye godbiter denne helgen! Vi tar det dag for dag:

Fredag 22. februar:

Det blir mye fotball, og vi starter med Premier League. Håvard Nordtveit kan få debuten sin for Fulham mot gamleklubben West Ham. Han har neppe gode minner fra tiden med The Hammers, og vil neppe få en varm velkomst på Olympiastadion om han får spilletid.

TIPS: H til 1,83 hos Folkeautomaten

Lørdag 23. februar:

Ski-VM fra Seefeldt! Både herrene og kvinnene skal gå henholdsvis 30 kilometer og 15 kilometer med skibytte, såkalt skiathlon. På herresiden jakter Klæbo sitt andre gull mot en vanvittig revansjesugen Ustiugov. For en duell det blir etter det som skjedde etter målgang i semifinalen på sprinten!

På kvinnesiden er Therese Johaug så stor favoritt at det knapt tilbys odds på rennet. Guts tilbyr Johaug til 1,12 i odds, og neste på listen er Ebba Andersson til 7,75. Klarere favorittstempel har vi neppe sett, og det er en grunn til det. Vi spiller Johaug.

Søndag 24. februar:

Denne dagen handler om fotball! Det er både cupfinale med Chelsea mot Manchester City i Carabao Cup, også kjent som ligacupen. Sarri bør vinne denne for å være trygg på å beholde jobben. Guardiola vil garantert følge opp fjorårets seier og ta sitt andre trofé for sesongen. Vi tror nedturen forsetter for Sarri og Chelsea, og anbefaler City til 1,54 hos ComeOn!

Likevel havner denne kampen i skyggen av gigant-oppgjøret Manchester United – Liverpool på Old Trafford. Liverpool deler tabelltoppen sammen med Manchester City og jakter sitt første trofé i Premier League. De trenger tre poeng mot rivalen Manchester United, som på sin side ikke har tapt i ligaen siden forrige gang de møtte nettopp Liverpool. En superduell som har enda mer glasur på kaken enn normalt. Bedre blir det ikke!

Coolbet kjører null margin på denne kampen, noe som betyr god odds for oss som vil spille! Hjemmeseier til Ole Gunnar Solskjærs menn gir for øyeblikket 3,01 i odds. Uavgjort står til 3,60 og borteseier til Klopps Liverpool kan spilles til 2,44. Her er det pip åpent, og vi tør ikke lande på noe tips. Men, vi har spurt Facebook hvilken av de to klubbene som er størst! Bli med å stem du også.

Mandag 25. februar:

Hatoppgjør i Tyrkia! Mer fotball, og mye mer temperatur! Besiktas mot Fenerbache. Dette er ett av de store oppgjørene i fotballens verden, og det kan slå alle veier. Vi tror Besiktas vinner på hjemmebane, og velger å spille det pluss at noen får rødt kort i løpet av kampen.

 

Les også: Debut for Martha Louise på travbanen

Les også: Dine vinnersjanser på lotto


andre har også lest

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa utvider! Even Evensen er ute av sofaen, men tar plass bak mixepulten og stepper...
Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Let's get ready to rumble! Even har en gjest i sofaen igjen, og denne gangen...
Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

CAST#5 HEIA NORGE [26.02.2019] Ny uke og nye muligheter! Even og Kjetil tar fatt på...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *