Spilleautomaten med flest mangemillionærer

mange-millionærer
5 Freespins
100 kr Bonus
Casino Review

Flere og flere får øynene opp for online spilleautomater. Dette fører til at det blir skapt flere og flere mangemillionærer. Her er det spesielt en spilleautomat som skiller seg ut. Denne automaten har slått rekord med å skape hele 8 nye millionærer så langt i 2018. – Når vi her snakker om millionærer mener vi euro (€) millionærer – også kalt multimillionærer. Én million euro tilsvarer ca. 9,5 millioner norske kroner.

Denne spilleautomaten har skapt flest multimillionærer

Alle som spiller på nett har naturligvis den samme drømmen – å vinne et livsendrende beløp. Foreløpig i 2018 har hele 8 (alt for heldige) personer blitt multimillionærer på en og samme spilleautomat – noe som er helt vilt. Når vi snakker om beløper så høyt som rundt 10 millioner kroner er det svært vanskelig for hjernen å forstå hvor mye det faktisk er. Prøv ditt beste å henge med her.

Spilleautomaten som har satt ny rekord for antall skapte multimillionærer på ett år er Mega Fortune. Hele spilleautomaten Mega Fortune baserer seg mer eller mindre kun på rikdom og luksus, noe du kan lese mer om i vår anmeldelse av spilleautomaten. Dette betyr ikke at det ikke er en gøy spilleautomat å spille på – for det er det.

Utviklerne bak Mega Fortune er NetEnt. NetEnt har som rykte på seg å skape spilleautomater av topp kvalitet. Dette gjelder både gameplay, pengepremier og alt i mellom.

Gameplayet på Mega Fortune er ikke avansert og enhver spiller kan ha en fin tid med automaten. Det er 5 hjul med 3 symboler på hver. Man vil finne luksuriøse symboler som limousiner, diamantringer og heftige klokker. På spilleautomaten er det 25 gevinstlinjer, og som du allerede vet er sjansen så absolutt til stedet for et ganske så fint millionbeløp.

Er Mega Fortune den eneste plassen å vinne million beløp?

I dag er vi så heldige som har et helt hav (og vell så det) av spilleautomater å velge mellom. De aller fleste automatene kommer med muligheten til å vinne store gevinster. Naturligvis er det enkelte plasser hvor man kan vinne større beløp enn andre. Mega Fortune er bare ett av flere eksempler på hvor man kan vinne ekstremt store summer. Et annet bra eksempel på dette er Mega Moolah. Mega Moolah er nemlig den spilleautomaten på nett som deler ut de aller største gevinstene på hele jordkloden (og kanskje til og med i hele galaksen – eller ikke?). Hvis du synes Mega Moolah høres spennende ut er det verdt å sjekke ut anmeldelsen vår av spilleautomaten – Spoiler: spilleautomaten er veldig bra.

Det er ingen tvil om at NetEnt’s Mega Fortune er en veldig bra spilleautomat som virkelig bør testes ut. Tross alt er det den automaten som skaper flest millionærer. På den andre siden er ikke Mega Fortune, Mega Moolah og andre steder med enorme gevinster de eneste spilleautomatene du bør teste ut. Vi har en lang liste med anmeldelser av de aller beste plassene å spille på nett som du bør sjekke ut.


andre har også lest

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa | CAST#7 MADRIDISTA

Sportsofa utvider! Even Evensen er ute av sofaen, men tar plass bak mixepulten og stepper...
Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Sportsofa | CAST#6 IT’S TIME

Let's get ready to rumble! Even har en gjest i sofaen igjen, og denne gangen...
Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

Sportsofa | CAST#5 HEIA NORGE

CAST#5 HEIA NORGE [26.02.2019] Ny uke og nye muligheter! Even og Kjetil tar fatt på...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *